Updates & Raid comp - Gr 1

News, groups, tactics and planning.
User avatar
dakku
WARIERTankLOLBBQ
Posts: 135
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:26 am
Contact:

Updates & Raid comp - Gr 1

Postby dakku » Tue Aug 16, 2011 1:32 am

INAINTE DE TOT SI TOATE ESTE ESENTIAL SA STITI SA VA JUCATI CLASA LA PERFECTIE!
1. Se discuta momentan un sistem de rotatie, pentru a asigura fiecarui membru component o participare activa la raiduri.

La capitolul tanci: 3 playeri, rotatie random pe fiecare saptamana SAU in functie de ce este necesar si potrivit pentru boss nou etc.
Sunt eu, Chumi si Sando. Prima saptamana voi sta eu pe bara, a 2-a unul din ei etc. (momentan doar pentru primii 5-6 bossi, la Ragnaros voi fi eu cu Sando).

La capitolul healeri: 4 playeri (Moonbliss, Waterpolo, Shamlol, Cellest) - Waterpolo absent pt urmatoarele 2 saptamani => Shamlol / Cellest / Moonbliss healeri pana atunci. Cand se va intoarce, singura optiune care o vad e de schimb clasa pe clasa (shaman vs shaman) dar nu este exclus nici raidul cu 2 shamani - vedem saptamana viitoare cum merge.

La capitolul dps: 6 playeri (Turq, Sehmet, Brokenclaw, Steven, Lancealot, Babanovacc). Aici e un pic mai tricky.
Momentan e in discutii un sistem de tip telenovela. Primii 2 dps (avem optiunea PE RAID, sau PE ULTIMU' BOSS) obtin imunitate. Restul, rotatie pe fiecare saptamana (ori pe roll, ori pe last dps, ori mai vedem).

Nimic nu e batut in cuie, sunt multe optiuni, si incercam sa facem cumva sa fie bine si pt raid si pt playeri. Se incurajeaza de asemenea si un pic de concurenta (mai ales la dps) pentru a motiva oamenii sa-si castige locul la raid.

2. Crearea unui raid majoritar de alts.
Se discuta demult ca fiecare membru al gr. 1 sa aiba un alt echipat si gata de progres intr-o a 2-a grupa. De ce e nevoie de grupa asta ? Pentru cei care raman pe din'afara.
Momentan singurul impediment il reprezinta ori absenta unor playeri (aka Swifty) ori lipsa pur si simplu a numarului de playeri pentru creerea raidului.
Odata ce se mai echipeaza si membrii noi (Ull, Sanuplangi etc. si vedem daca sunt in stare ^^), dam drumul si facem cumva sa mearga si grupa asta.
Problema PRINCIPALA a grupei asteia este TIMPUL si un raid lider care sa aiba nervii sa se ocupe, dar cautam o solutie.

Orice propunere este binevenita.

RayzaN
Posts: 55
Joined: Tue Jun 28, 2011 1:08 pm

Re: Updates & Raid comp - Gr 1

Postby RayzaN » Wed Aug 24, 2011 3:41 pm

Rotatia tancilor

Asa cum a scris si Dacu mai sus, fiind 3 tanci suntem "obligati" sa facem cu schimbul.

Ce inseamna acest lucru? In fiecare saptamana un tank va sta pe "tusa", astfel incat in 3 saptamani de raiding fiecare dintre noi sa fi participat la 2 raiduri.

Voi edita acest post pe parcursul timpului pentru a evita spam-ul. In ultima saptamana din luna se va actualiza programul pe luna care urmeaza.

Daca unul dintre cei 3 tanci nu va putea participa la cel putin 3 din 4 seri de raiding, cel ramas pe "tusa" in acea saptamana ii va lua locul, iar apoi tank-ul care nu a putut fi prezent in acea saptamana o sa intre in saptamana urmatoare.

Septembrie:
07 - 13: Terry & Apocalypse
14 - 20: Sando & Apocalypse
21 - 27: Sando & Terry
28 - 04: Terry & Apocalypse

User avatar
dakku
WARIERTankLOLBBQ
Posts: 135
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:26 am
Contact:

Re: Updates & Raid comp - Gr 1

Postby dakku » Wed Aug 24, 2011 4:49 pm

Rotatia DPS:
DPS aflati in plan momentan pt rotatie sunt: Gdeea, Drracon, Clonata urmand in curand si Ull (dupa ce mai strange ceva gear).

Repet inca o data, cei care vor pe viitor sau stiu ca au gearul necesar (~360 ilvl+) si pot scoate maxim heal/dps sunt rugati SA PRECIZEZE, SA DISCUTE CU UNUL DIN Officers si/sau SA POSTEZE PE FORUM PROGRAMUL lor si faptul ca VOR SA FACA PARTE DIN GRUPA DE RAIDING.

De asemenea, incercati sa fiti siguri de programul vostru precum si de longevitatea participarii voastre la raiduri (de evitat daca stiti ca nu mai aveti in plan raidingul peste 1 luna, sau plecati din tara, sau aveti posibilitate de raiding scazuta in viitor etc.).

Momentan (zic eu), o sa incercam sa integram inca 1 DPS in grupa 1 de raiding. Pe viitor, incercam cu 2.


Return to “Raids.”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users