Ze tits - aplicatie

Moderator: Officer

axel
Posts: 2
Joined: Wed May 11, 2011 11:35 pm

Ze tits - aplicatie

Postby axel » Wed May 11, 2011 11:47 pm

Salut!

Ma numesc Alex, sunt din Iasi. Aproape 23 ani.

Eu joc WoW de prin 2007, cu pauze. Am intrat in TBC si am prins LK si acum Cataclysm. Am jucat Warlock si Hunter si Shadow Priest, ultimul pe un server privat. Am venit pe Darkspear la recomandarea lui Bogza (Depresia) si a lui Brokenclaw, care sunt membri acum in guilda si sper sa fiu si eu acceptat pentru ca vreau foarte mult sa incerc end game raids din Cataclysm.

Lucrez full-time, deci disponibilitatea mea de timp e undeva la 3 zile pe saptamana, mai mult in timpul saptamanii decat in weekend. Spriest-ul il cunosc destul de bine, atat PvE cat si PvP, insa nu pot spune ca sunt foarte familiarizat cu schimbarile din Cataclysm, asa ca o sa incerc sa ma documentez cat mai bine, acelasi lucru fiind valabil si pentru raidurile din Cataclysm.

Ok, back to levelling si astept reply-ul vostru.


Numai bine!

User avatar
Swifty
Posts: 85
Joined: Thu Jan 07, 2010 3:20 pm

Re: Ze tits - aplicatie

Postby Swifty » Thu May 12, 2011 1:55 am

probabil ca ai vazut ceea ce i-am scris si lui Depresie, n-are rost sa dau copy paste :)) te asteptam cu un /w ingame la unul din offiteri, nu ai zis numele charului... Zetits?

Daca stiati ca veniti amandoi si depresie si-a luat aacuma contul trebuia sa va faceti recruit a friend (RAF) si cresteti impreuna cu 3x pana la lvl 60!Anyway spor la lvl, C'ya ingame.

axel
Posts: 2
Joined: Wed May 11, 2011 11:35 pm

Re: Ze tits - aplicatie

Postby axel » Thu May 12, 2011 10:30 am

Da, Zetits e numele.

Noi aveam amandoi cont deja, doar am facut upgrade la Cataclysm.


Return to “Recruiting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users