Badcompany Frost DK

Moderator: Officer

Badcompany
Posts: 1
Joined: Tue Mar 29, 2011 9:59 pm

Badcompany Frost DK

Postby Badcompany » Tue Mar 29, 2011 11:10 pm

Salutari, numele meu este Dorian, am 34 ani, si sunt din Deva.
Sunt un fost jucator de pe xwow, am fost la horde in guilda Passive, care mai tarziu s-a unit cu Gravity, formand guilda Pride, iar principalele charactere pe care am jucat sunt: Axlbad - lock (in TBC), si apoi in WotLK, am jucat pe Blackops - War, si pe Bloodgodess - DK, dar, nu am mai putut sa suport nenumaratele bugguri, si saptamanile de server off line, asa ca am trecut pe Blizz, cam in luna martie 2010.
Caracterul pentru care aplic la guilda VeritaS, se numeste Badcompany, clasa DK, main spec DPS, dual Frost.
http://www.wow-heroes.com/index.php?zon ... Badcompany, si este singurul caracter de lvl 85 pe care il am. Despre experienta mea de joc pe acest caracter voi mentiona doar realizarile mai notabile din WotLK si anume ICC 10 12/12 si ICC 25 11/12, precum si cativa boss pe heroic, si RS 10, iar in Cataclysm progresia mea personala este de 7/12 (BWD 3/6, BoT 2/4, To4W ½, BH 1/1). Joc pe Frost deoarece consider ca se portiveste cel mai bine cu stilul meu de joc, dar nu am nici un fel de problema sa trec pe Unholy daca v-a fi cazul sau imi v-a fi solicitat.
Sunt familiarizat cu sistemul DKP, acesta fiind folosit si de guildele de pe xwow.
In prezent sunt la horde ca orc, dar, in cazul ca voi fi acceptat in guilda trec imediat la ally, fara a astepta vreo garantie din partea guildei ca voi fi mentinut in guilda.
Sunt un jucator foarte activ, nu am alts de nivel mare si nici nu intentionez sa imi schimb char-ul principal, am gear de tank full lvl 346 + itemele epice de la factiuni, dar sunt cam ruginit la tanking, asa ca le tin in banca, off specul meu fiind acum pvp.
Profesiile principale BS si JWL, precum si toate cele secundare sunt la nivel maxim, am si reteta de cooking Seafood Magnifique Feast pentru raiduri.
Astept cu nerabdare un raspuns, sau daca e nevoie de informatii suplimentare, intrebari... :shock:

Return to “Recruiting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users