Alanaa - Hunter

Moderator: Officer

Alanaa
Posts: 3
Joined: Mon Feb 28, 2011 11:35 pm

Alanaa - Hunter

Postby Alanaa » Mon Feb 28, 2011 11:51 pm

Salut. Florin din bucuresti, 27 ani spre 28... Fost jucator pe xwow ( char alanaa - guild master la guild Pheonix).
Ideea este in felul urmator, cam acum vreo 5 luni ne am hotarat mai multi membrii ai guildei sa venim pe blizz pt ca ne cam saturasem de Xwow / freakz. Problema este ca una e sa vorbesti, alta e sa se si intample ( in 5 luni decat unul dintre ei si a deschis cont pe blizz si a apucat sa faca lvl 40....). Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nici nu vreau sa va mint asa ca am ales sa va spun adevarul. M am saturat sa astept fostii membrii ai guildei ca sa vina pe blizz (nu se va intampla). De ce veritas? Sincer cunosc pe cativa dintre voi direct sau indirect(din auzite) si pe langa asta, stiu ca sunteti o guilda ok cu reguli prestabilite (nu e haos unde fiecare face ce vrea ). Experienta pve: 2 ani pe xwow si freakz jucand doar hunter.
Program de joc: In timpul serviciului 10:00 17:00 (daca nu am treaba)
Si seara dupa ora 19:00 cam pana pe la 12 - 1 noaptea
* Fac exceptie serile in care sunt plecat caz in care anunt pe cineva sau fac un post pe forum.
* Pot folosi Teamspeak/Skype/Ventrilo
*Stiu sa respect reguli

Ce caut: o Guilda cu program organizat. Ex: sa se stie ca vineri ora x e raid x si daca la ora x y spune ca e on, atunci cu siguranta e on.

Acum nu stiu...depinde de voi...Salut...

User avatar
Swifty
Posts: 85
Joined: Thu Jan 07, 2010 3:20 pm

Re: Alanaa - Hunter

Postby Swifty » Tue Mar 01, 2011 2:40 am

Salut, am citit postul tau si am vorbit cu consiliul guildei, suntem deacord sa ''vedem ce stii'', doar ca avem niste reguli simple de recrutare si adica:
pentru perioada de proba (2-3 sapt):
-lvl 85
-sa fie main char (alturile daca le ai prin alte guilde sa anunti care sunt si in cazul in care pe main car ai raid sa fii prezent indiferent de raidurile de altundeva)

in perioada de proba:
-sa fii activ
-sa stii sa iti joci clasa
-in cazul in care nu te descurci cu clasa (spec/ gear/ gemuri/ enchanturi/ rotatie) sa asculti de ofiteri in ceea ce priveste o schimbare acolo unde gresesti (nu ca ar fi ei mai destepti dar poate sunt mai documentati lucru care il poti cauta si tu pe forumuri, top players, etc)
-maturitate si respec fata de toti membrii guildei

dupa perioada de proba:

daca ai ajuns in stadiul asta FELICITARI!


PS: daca mai sunt si alti tovarasi care se plictisesc de wipeurile de pe private, disconecturi si servere offline cu zilele si se hotarasc sa vina pe blizz, sunt bineveniti dupa ce urmeaza acelas traseu!

Alanaa
Posts: 3
Joined: Mon Feb 28, 2011 11:35 pm

Re: Alanaa - Hunter

Postby Alanaa » Tue Mar 01, 2011 9:15 am

Singurii care ar putea veni au mai fost la voi in guild : paladin tank : obineghiobi si prietena lui shaman enhancement - denisse . restu nu prea au conturile active...


Return to “Recruiting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users