Faythles - aplicatie

Moderator: Officer

Faythles
Posts: 3
Joined: Tue Jun 01, 2010 4:26 pm

Faythles - aplicatie

Postby Faythles » Tue Jun 01, 2010 4:42 pm

Salut,ma numesc Ohaci Mihai Alexandru si sunt din Bucuresti dar momentan traiesc in Londra!Am 2x char de lvl 80 pe realm Darkspear dar mam lasat de ele inainte de Ulduar si sunt cam outdated,acum de curand am incepu iar sa joc dar momentan kresc un hunter din lipsa de ocupatie!As vrea sa intru in guilda voastra deoarece am aflat ca sunt numai romani si asta ma incanta,e prima aplicatie in romana pe care o fac :) ! Joc wow de aproape 5 ani,de la inceput,desi am skimbat multe conturi si charuri,Am experienta cu orice clasa!

Caracterele sunt :
Lvl 80 drood ,Quarantine- feral tank , cu care am terminat tot ce era de terminat in wow inainte de ulduar,dupa kre mam lasat asa k gearu e km outdated.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... Quarantine

Lvl 80 priest ,Faythles- shadow/disc , slab imbracat,ink cu heirlom pe el pentru k nu am jucat foarte mult cu el,e caracter nou
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Faythles

Astea sunt caracterele cu care as vrea sa intru in guild si sa reincep sa jok,voi decideti de ce aveti nevoie,eu unu as vrea cu priestul,dar astept raspuns!acum nu jok cu ele pentru k nu am guild si nici nu am cautat alta,dar am auzit de voi k sunteti o guild de romani si mar incanta sa incep si sa joc iar!


contact in joc e : Sylbato lvl ?? hunter , in dezvoltare

Multumesc anticipat,astept raspuns!

User avatar
dakku
WARIERTankLOLBBQ
Posts: 135
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:26 am
Contact:

Re: Faythles - aplicatie

Postby dakku » Sat Jun 19, 2010 8:57 pm

Chiar daca e aproape sfarsitul unui expansion, noi cautam ceva playeri activi. Nu ne incanta cu nimic sa avem romani in guild care n-au niciun gand cu raidurile.

Cand o sa fii dispus sa investesti mai mult timp in cel putin 1 din charele respective, mai stam de vorba.

Faythles
Posts: 3
Joined: Tue Jun 01, 2010 4:26 pm

Re: Faythles - aplicatie

Postby Faythles » Wed Jul 21, 2010 2:53 am

Pey asta am si spus!!k vreau sa reincep sa jok,si ca sa reincep am nevoie de o guilda ! sunt destul de activ...ca sati dai seama kt de activ sunt,de knd am postat pana acum am facut un caracater de la 0-80,pala :) !!!sunt destul de activ,doar k am nevoie de o guild cu care sa reincep :)!

tocmai daia am si postat,nam postat de dragul de a fi intro guilda :)! astept raspunsu tau !!intr-un cuvant 'DA' vreau sa reincep sa jok serios,activ..raid,in fiekre zi dak faceti,sunt prezent :)!Si am intrebat,ce char aveti nevoie,ce clasa,ce rol,v-am spus ce am,anuntati-ma si cu ala jok :) !in ala investesc timp!am jucat in hardcore guilds de cand am inceput sa jok wow!mam lasat o perioada si acu vreau sa reincep!

Joc pe Toorop,quarantine sau faythles!! sau dak nu..dami post replay!!

Faythles
Posts: 3
Joined: Tue Jun 01, 2010 4:26 pm

Re: Faythles - aplicatie

Postby Faythles » Sat Jul 24, 2010 5:29 am

Deci mai explic inca odata!!acum ceva timp mam lasat de wow!Inainte de ulduar!M-am reapucat si am ramas in urma cu gearul!Joc destul de mutl sunt destul de activ,am nevoie de o guild cu care sa reincep!!d
Daca prin bazat te referi la gear..de aia nu am gearu ft ft bun!
Nu vreau sa intru in guild de placere de a fi in guild sau eu stiu ce!Vreau sa incep sa joc serios si sa am ocazia sa dovedesc dak se poate spune asa k stiu s joc,nu mam apucat de wow aqm!
O sa fiu cat se poate de activ,o sa fiu la timp la raid..ce pot spune mai mult..acum eu am intrebat!cu ce char vreti sa intru...dak vreti pot cu toate!nu am alta guild!nu sunt alts!sunt main chars!depinde de ce aveti voi nevoie sunt dispus s joc cu ce clasa vreti si ce rol vreti!
Nu sunt zeu nu sunt cel mai bun jucator,doar fac tot ce pot sa imi joc rolul cat mai bine in raid!ramane la aprecierea voastra daca joc bine sau nu!
De aceea se si cheama trial knd intri intr-o guild,nu esti din prima in core!


Acum mai depinde si de voi,daca vreti sau nu,eu unu nu am ce sa mai spun!e ultimul replay,n-am sa stau sa ma rog pentru a intra in guild!

Dati-mi un pm daca se poate sau nu!
Va multumesc!

User avatar
dakku
WARIERTankLOLBBQ
Posts: 135
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:26 am
Contact:

Re: Faythles - aplicatie

Postby dakku » Sat Jul 24, 2010 6:20 am

pwnix wrote:faythles aici conteaza sa fii bazat in core-ul ghildei mai mult decat sa investesti timp.
din partea mea..multa bafta


Conteaza sa fii bun :) cum Carthman, Gradu, Sehmet, Drracon, Sando si altii (oameni care nu i-am cunoscut inainte sa venim pe blizz) au reusit sa prinda grupa de progres/achievments asa putea si poate in continuare oricine. Selectiile se fac pur si simplu pentru ca sa mearga grupa bine. Se mai intampla si sa nu avem loc dintr-un motiv sau altul dar crede-ma ca aici nu e cazul tau. Poti sa intrebi orice membru din grupa 1 ce dureri de cap si cate wipe-uri am luat cu Spritz (in caz de nu stiai, el a inventat zicala "am crapat" la Lich King) sau cu tine la acelasi fight. Daca esti destul de bun pentru progres, nimeni nu-si bate capul cu oamenii nepotriviti.

Faythles n-am de ce sa te mint, momentan nu as putea sa-ti gasesc un loc de raiduri. Am inteles ca vrei sa te apuci serios de joc dar momentul nu e prea grozav si deocamdata nu cred ca suntem guildul potrivit pt tine. Poate la Cataclysm.

Multa bafta.


Return to “Recruiting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users