Regulament recrutari.

Moderator: Officer

User avatar
dakku
WARIERTankLOLBBQ
Posts: 135
Joined: Tue Jan 05, 2010 2:26 am
Contact:

Regulament recrutari.

Postby dakku » Tue Jan 05, 2010 4:38 am

MINIM ILVL: 470 pt a intra in rotatia la grupa de raiding.

1. Nu primim alts - (Nu merge faza cu "intru si eu cu charul X de level 40 sa vad cum e"). Ori main, ori nimic.
2. Odata ce ai iesit din guild, nu te mai poti intoarce (exceptii sunt foarte putine; suntem oameni, ne intelegem, dar sa nu exageram si sa nu ne tiganim).
Intelegeti deci, cazurile de "am iesit la nervi din cauza X,Y,Z, pot sa vin inapoi ?" nu prea tin. Din contra, denota un anumit grad de imaturitate. Pentru asta e forum, pentru asta aveti rubrica de plangeri si reclamatii, ca sa va spuneti of-ul. In CV-ul officers+ nu intra si meseria de psiholog, aia se plateste.

3. Nu se mai dau invites doar pentru ca esti roman. Trebuie sa fii bun, sa-ti cunosti clasa si sa fii dispus sa accepti niste sfaturi, critici, privind modul tau de joc/gear etc. Crizele de z3u si de PRO playa nu sunt acceptate. Toti avem in plan mersul cat mai bun al guildei, nu cautam doar oameni dispusi s-o arda la o cafea pe guild chat sau care se supara din orice motiv (chiar nu are nimeni nimic cu nimeni).

4. Trebuie sa fii activ. Din motivele enumerate mai sus, nu prea ne ajuta cu nimic oamenii care intra de joi in pasti, ba chiar sa aiba si pretentii la raiduri. Pentru asta e guild, ne ajutam reciproc.

5. Daca dupa 2 saptamani nu ai avansat de la rankul de Boboc, primesti kick. Inseamna ca:
a. ai gresit ceva, sau prea multe in raiduri (poti fi greu de cap/dormi pe tine/ nu stii sa asculti instructiunile pentru boss etc.).
b. ai incalcat reguli marunte, dar multe.
c. contributia ta in cadrul guildului a fost prea mica pentru a conta.
Exceptie: low level chars care au intrat in guild.

6. Probabil unul din cele mai importante lucruri de tinut minte: poti primi invite si ulterior kick, sau cererea ta de a intra in guild poate fi respinsa fara ca moderatorul respectiv sa-ti ofere si un motiv. Moderatorii si Officers sunt obligati sa raspunda doar la ceilalti Mod+ in legatura cu actiunile si deciziile lor.

Nu te supara, chiar daca e sau nu vina ta e doar un joc. Toti vrem sa ne simtim cat mai bine, se intampla uneori pur si simplu sa nu fii "material" pentru guildul asta. Se intampla, mai sunt destule alte guilduri. Dovedeste ca nu esti "roman" si incearca sa te porti civilizat. Nu arunca in stanga si in dreapta cu namol daca nu ti-a placut ceva in legatura cu guildul.


(tbe- pot aparea modificari ulterioare)
Alaturi de regulile de mai sus, exista si regulile de bun-simt.

Return to “Recruiting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users